...
Deri në garën e rradhës në Australi
Ditë
0
0
Orë
0
0
Min.
0
0
Sek.
0
0
 
Negociatorėt e lartė tė BE-sė, McAllister dhe Fleckenstein duke dalė nga zyrat e PD-sė

Negociatorėt e lartė tė BE-sė, McAllister dhe Fleckenstein duke dalė nga zyrat e PD-sė